torsdag 8 maj 2014

Lejonhuvade sötnosar till salu

Ni kan ni visa intresse i en liten individ från rymdkullen! Alla sju är friska och busiga. ;) De har sedan några dagar tillbaka lämnat bolådan och hoppar nu runt på vingliga ben och försöker smaka på allt de kan komma åt. Könen är inte garanterade än. Vi har precis dubbelkollat kön och det visade sig att Aries och Titan var honor, så de heter numera Ariel och Vega! ;)

Namn: Ariel
Kön: Hona
Färg: Svart wienertecknad
Päls: Enkelmanad
Personlighet: Hon kallas "Popcorn" av en anledning! Springer runt och busar och utforskar allt vad hon kan. Hon är väldigt utåtriktad och modig.











Namn: Luna
Kön: Hona
Färg: Viltisabella wienertecknad
Personlighet: Jättegullig tjej som gärna kommer fram och nosar. Hon är en av de lugnare ungarna i kullen, men är fortfarande väldigt nyfiken och modig.








Namn: Nova
Kön: Hona
Färg: Viltisabella
Personlighet: Nova är kullens minsting och det märks på ett visst sätt. Hon är lite försiktigare än de andra, men är på samma gång väldigt utåtriktad. Hon har inga problem med att komma fram och nosa på nya saker.







Namn: Orion
Kön: Hane
Färg: Viltgul brokad
Personlighet: Detta är kullens boss! Han tar plats och låter de andra veta när de ligger på fel ställe eller är i vägen. Orion är ganska orädd och brukar ofta vara först ut ur boet.








Namn: Rhea
Kön: Hona
Färg: Viltisabella
Personlighet: Just nu utforstar Rhea allt vad hon kommer åt - med tänderna. Hon är annars kullens sötnos som alltid tar hand om de andra genom att putsa pälsen på minst två syskon åt gången.







Namn: Taurus
Kön: Hane
Färg: Viltgul brokad
Personlighet: Taurus är en speciell liten kille. Han är både en fegis och en modig typ på samma gång. Han brukar springa runt och busa med Aries, men råkar alltid ta steget för långt och hamnar ibland i knepiga situationer på grund av detta - som att nästan ramla ur buren! Tur att matte var där och fångade en, va?







Namn: Vega
Kön: Hona
Färg: Viltisabella
Personlighet: Detta är en av de största ungarna i kullen. Hon tar för sig, men är väldigt lugn och mysig. Min gissning är att hon kommer att bli världens goskanin, precis som sin pappa!


Inga kommentarer :