torsdag 29 maj 2014

Ego

Testade mitt nya läppstift från Barry M härom dagen. Tänkte kanske skriva en liten recension om det sen. :) Samt också om mitt halsband från Delilah Dust! Funderar på fler, men det får nog vänta tills jag har råd att "slösa" pengar. Har trots allt huset att ta hand om, samt kaninerna.... får nog prioritera det ;)


Snart firar Mads och jag 3 år ihop också! Har köpt några presenter som jag tror att han kommer att gilla! Vet inte vad vi ska göra på dagen än då han ska planera det, men vi får se! Sen har vi en grillfest planerad i juni också så jag har beställt supersnygga skor som jag hoppas kommer fram i tid! ^^

söndag 25 maj 2014

Lejonhuvad viltkanel kanin

Jag har beslutat mig för att behålla Vega istället (förlåt söta Nova!!). Anledningen till detta är att hennes päls ser ut att vara lite bättre. Hon är dessutom väldigt stark i färgen vilket får mig och flera andra att tro att hon är viltkanel istället för viltisabella! Det ska prövas när hon blir äldre genom parning med en brun kanin/kanin med brunanlag. Hon ska bo ihop med sin mamma, så det blir väldigt intressant att se hur de fungerar ihop med kullar - har hört massa positivt från andras erfarenheter! Söt är hon i vilket fall som helst, eller vad säger ni?



fredag 23 maj 2014

Tatueringsskiss; kaninskalle

Idag har jag skissat på en kommande lårtatuering med kulspetspenna - föredrar det av någon anledning eftersom man inte kan sudda sina misstag utan måste jobba runt dem. Det blev en kaninskalle för att hylla mitt kaninintresse och mina underbara pälsade vänner! Jag ska även lägga till violer med blad :)


onsdag 21 maj 2014

Världens gulligaste kaninunge!

Så är det bestämt, underbara Nova stannar här! Hon är supersnäll och mysig och jag är totalt förälskad i henne! hihi Hon är viltisabella dubbelmanad, vilket är en extremt fin färg enligt mig. 31 dagar gammal idag och riktigt social och nyfiken. Syskonen är fortfarande till salu och är leveransklara den 16:e juni! Mer info på hemsidan.



måndag 19 maj 2014

Flower headband

Fick idag ett paket från Boohoo med en ny peplum-tröja, en skaterkjol och ett blomsterhårband! Riktigt nöjd tjej! :) Bad sambon ta en bild på mig med en av ungarna (lilla Luna). Funderar på att färga håret strawberry blonde, alltså blont åt det röda hållet, men vi får se när det blir. Gillar just nu min hårfärg, men det ändras nog snart igen, haha.


lördag 17 maj 2014

Äventyr på Tivoli i Kbh

Imorgon fyller min sambo Mads 24 år och jag tänkte att jag kunde fira honom genom att bjuda med honom på Tivoli! Vi har länge pratat om att gå dit, men det har aldrig blivit av, så det var dags tycker jag allt! Här är några bilder, ha förståelse för att håret ser ut som skit efter en varm heldag på en nöjespark där man åker massa karuseller och grejer! höhö

Dagens outfit, lagom praktisk!

Mmmm smothies! :)


Lite mer onyttigt - sockervadd och en slush-ice till Mads som vann mig Paul the pink piggy!

Omnomnom mjukglass med allt möjligt på!

Puss på min älskling, grattis 

tisdag 13 maj 2014

Världens sötaste kaninungar!

Gör er redo att smälta till denna extremt toksöta bild jag tog idag på tre av kaninungarna! De gömmer sig i en kartong som min sambo klippte små hål i så de kan springa ut och in. ^^ Låt er inte luras dock, de är väldigt sociala de små!


Kika in på hemsidan för mer info.

måndag 12 maj 2014

Metallic cami från River island

Jag fick ett nyhetsbrev från Nelly och började kolla runt på deras hemsida. Blev kär i en topp från River island, men tyckte den var ganska dyr, så jag gick in på Asos och sökte efter samma topp där. Hittade en den till ett mycket billigare pris, men beslutade mig ändå för att köpa en annan i metallic! Det blev en ganska stor storlek, men linnet sitter slappt och jag hoppas det kommer att bli ett supersnyggt finlinne eller partylinne!

Image 1 of River Island Double Layer Metallic CamiImage 2 of River Island Double Layer Metallic Cami

Man kommer tyvärr bara kunna ha en bandlös bh på under denna, men å andra sidan kommer den snyggt att visa upp min tatuering, hihi. Ni hittar linnet HÄR.

lördag 10 maj 2014

Blomstertatuering i färg

Nu vågar jag äntligen ha på mig andra kläder än slappa T-shirts och grejer! Så jag bestämde mig för att ta några kort och visa upp hur tatueringen ser ut på mig! :) Jag är helt förälskad i den, tycker den är så vacker och passar mig så bra! Jag älskar de klara färgerna och placeringen av den - är med andra ord helt toknöjd! Tyvärr är mitt rosa hår borta dock...



Jag tror jag får införskaffa mig fler klänningar och tröjor med låg rygg nu till sommar! Tyvärr svårt att hitta såna som man kan ha bh under. De går oftast för djupt ner på ryggen... hmmm...

torsdag 8 maj 2014

Lejonhuvade sötnosar till salu

Ni kan ni visa intresse i en liten individ från rymdkullen! Alla sju är friska och busiga. ;) De har sedan några dagar tillbaka lämnat bolådan och hoppar nu runt på vingliga ben och försöker smaka på allt de kan komma åt. Könen är inte garanterade än. Vi har precis dubbelkollat kön och det visade sig att Aries och Titan var honor, så de heter numera Ariel och Vega! ;)

Namn: Ariel
Kön: Hona
Färg: Svart wienertecknad
Päls: Enkelmanad
Personlighet: Hon kallas "Popcorn" av en anledning! Springer runt och busar och utforskar allt vad hon kan. Hon är väldigt utåtriktad och modig.











Namn: Luna
Kön: Hona
Färg: Viltisabella wienertecknad
Personlighet: Jättegullig tjej som gärna kommer fram och nosar. Hon är en av de lugnare ungarna i kullen, men är fortfarande väldigt nyfiken och modig.








Namn: Nova
Kön: Hona
Färg: Viltisabella
Personlighet: Nova är kullens minsting och det märks på ett visst sätt. Hon är lite försiktigare än de andra, men är på samma gång väldigt utåtriktad. Hon har inga problem med att komma fram och nosa på nya saker.







Namn: Orion
Kön: Hane
Färg: Viltgul brokad
Personlighet: Detta är kullens boss! Han tar plats och låter de andra veta när de ligger på fel ställe eller är i vägen. Orion är ganska orädd och brukar ofta vara först ut ur boet.








Namn: Rhea
Kön: Hona
Färg: Viltisabella
Personlighet: Just nu utforstar Rhea allt vad hon kommer åt - med tänderna. Hon är annars kullens sötnos som alltid tar hand om de andra genom att putsa pälsen på minst två syskon åt gången.







Namn: Taurus
Kön: Hane
Färg: Viltgul brokad
Personlighet: Taurus är en speciell liten kille. Han är både en fegis och en modig typ på samma gång. Han brukar springa runt och busa med Aries, men råkar alltid ta steget för långt och hamnar ibland i knepiga situationer på grund av detta - som att nästan ramla ur buren! Tur att matte var där och fångade en, va?







Namn: Vega
Kön: Hona
Färg: Viltisabella
Personlighet: Detta är en av de största ungarna i kullen. Hon tar för sig, men är väldigt lugn och mysig. Min gissning är att hon kommer att bli världens goskanin, precis som sin pappa!


onsdag 7 maj 2014

Låt mig presentera Eden ❤

Nu har jag och sötnosen lärt känna varandra! Hon var väldigt nervös och otrygg i början när jag klippte hennes lugg - stackaren var ju blind först och såg sedan att hon var på ett helt nytt ställe! Som tur är gick det över ganska fort och sedan hoppade hon runt som ingenting. :) Hon till och med vilade sitt huvud mot mitt knä och bara satt så en stund... nawww... ^^

Här är en före-bild:
Min lilla golvmopp 
Såhär blev det efter klippningen! :)

Hon är så utåtriktad att hon inte ens blir rädd när jag kommer in till henne längre! Hon bor just nu i vårt skjul i en innebur, men ska senare flytta ut med de andra i nya fackburar. Här kommer några bonusbilder, bara för hon är så söt! 





tisdag 6 maj 2014

Min första dvärgteddy!

Idag tog jag tåget (med lite dramatik involverat) till Hillerød för att hämta upp min allra första kanin av rasen dvärgteddy! Åh vad hon är söt! Jag fastnade direkt och är så glad för henne! Hon väger knappt någonting alls och ser ut som en liten golvmopp, haha. Hon ska dock klippas lite i luggen imorgon så hon ser något och då passar jag på att ta nya bilder på henne. :) 
Hon heter Eden (med engelskt uttal).


Förresten så är hemsidan till min lilla kaninuppfödning uppe igen! Ni kan finna den HÄR

lördag 3 maj 2014

Så är denna skönhet snart min!

Beställde precis detta vackra halsband från Delilah Dust som jag bloggade om förut. Blir så spännande att få hem det - längtar! Älskar verkligen såna här typer av halsband! :) Vad tycker ni?


Ni hittar halsbandet här

Kaninungarna med öppna ögon

Idag har alla ungar helt öppna ögon (även lilla Luna), så sambon och jag bestämde oss för att fota de små liven. Det blev väl halvlyckade resultat - de rör ju så mycket på sig! ^^ Könen är som sagt inte helt garanterade än då de är så små, men vi är väldigt säkra på de flesta av dem.

De dubbelmanade (de tre sista) ser inte så charmiga ut i den här åldern, men jag lovar att de kommer att bli extremt fluffiga och underbart söta! Ge dem bara några veckor till så blir de de absolut största charmtrollen! hihi

Aries - hane

Orion - hane

Luna - hona

Rhea - hona

Taurus - hane

Nova - hona

Titan - hane

fredag 2 maj 2014

Lejonhuvade kaninungar - intresserad?

Nu kan man visa intresse i kaninungarna! :) De är leveransklara när de är 8 veckor gamla (alltså om ca 6 veckor) den 16:e juni och man får med lite foder som de är vana vid, samt passningsvägledning och en liten dagbok med bilder från uppväxten. Priset är 360 svenska kronor och vill man tinga en kanin så betalar man in hälften, dvs. 180 kr av totalbeloppet (om inte annat är bestämt). Resten betalas när ungen flyttar ut. Kaninerna finns i Köpenhamn, men transport till Malmö är inga problem. Bor man längre bort kan det säkert också lösas. :)

Enkelmanad betyder att de i vuxen ålder kommer att få kort päls, som mamma Bailey (se fliken "Kaninerna"). Dubbelmanad betyder att de i vuxen ålder får längre fluffpäls, som Willow.

Just nu är kön på de flesta inte 100% garanterat, men vi är väldigt säkra på majoriteten. Är man intresserad kan man antingen skriva här i en kommentar eller kontakta mig på min Facebooksida: https://www.facebook.com/Videungkaniner

Aries, hane, svart wienertecknad, enkelmanad

Luna, hona, viltisabella(?) wienertecknad, enkelmanad

Nova, hona, viltisabella(?), dubbelmanad

Orion, hane, viltgul brokad, enkelmanad

Rhea, hona, viltjapan, enkelmanad

Taurus, hane, viltgul brokad, dubbelmanad

Titan, hane, viltigul, dubbelmanad


Ska man bara ha en kanin så rekommenderar jag faktiskt en hankanin, då jag personligen tycker att de ofta blir gosigare. Du kan dock behöva kastrera en hane då vissa blir väldigt hormonella och kan skvätta kiss ibland. Honor kan såklart också bli kelna och vill du ha två kaniner fungerar två kullsystrar perfekt ihop. :) Honor kan också kastreras om de blir lite jobbiga under brunst, men det har jag ingen erfarenhet av själv.

Imorgon lägger jag upp bättre bilder på varje enskild unge. :)

Playsuit från Boohoo

Jag är helt kär i min playsuit från Boohoo.com! Den är helt perfekt och allt vad jag har letat efter ett bra tag nu! Förutom att den är lite kort i ärmarna och benen (mellan midjan och benen). Men det går :) Ryggen är vanlig hög rygg och ärmarna är meningen ska vara långärmade, men de är lite korta så jag föredrar att vika upp dem lite. Jag har storlek 36 på min och är nästan 170 cm lång, dvs. det är den storlek jag brukar ha på många kläder jag inte vill ska vara jättetajta. Kanske borde jag ha tagit en 38 just på denna dock...

Halsbandet är förresten från eBay.


För övrigt så är det dag 4 för min tatuering och den har börjat klia och flagna! Det betyder att den helas och snart kommer den riktiga färgen att synas! Spännande spännande!

Sedan är kaninungarna ca 12 dagar gamla idag och alla utom en har öppnat ögonen! Bilder kommer sen på sötnosarna. :)